X
تبلیغات
در حد لالیگا آشپزی کنید - نحوه درست کردن سیبزمینی با پنیر پیتزا

در حد لالیگا آشپزی کنید

سایت تخصصی آشپزی غذای ایرونی و خارجی و دسر و مخلفاتش

نحوه درست کردن سیبزمینی با پنیر پیتزا

 

سیب زمینی (با پنیر پیتزا)

برای اینکه سیب زمینی پفکی و ترد شود باید ان را قبل از سرخ کردن نیم پز شود

حال بعد از اینکه سیب زمینی هارا خرد کردید ان را به مدت ۷ دقیقه در اب و نمک آبپز کنید سپس ان را در یک پلاستیک در فریزر قرار دهید روز بعد آماده سرخ کردن است

حال اگر از سرخکن استفاده نمی کنید در یک ظرف گود با روغن و کره(خیلی خیلی کم) سرخ کنید.

همچنین برای طمع دار کردن ان میتوانید سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در سرکه بخیسانید

دقت کنید که از کره ای استفاده کنید که مزه خاصی ندهد در ضمن کره را به مدت زیاد در روغن قرار ندهید!

دقت کنید که روغن باید به اندازه ای باشد که سیب زمینی ها در ان بغلتند.

بعد سرخ کردن سیب زمینی ها ان را در یک سبد توری فلزی بگذارید که کاملا خشک شوند و روغنی نباشند.

شما می توانید بعد از سرخ کردن مقداری پنیر پیتزا هم روی ان قرار دهید و در فر به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

دقت کنید که هنگام ریختن پنیر پیتزا سیبزمینی ها روغنی نباشند.

+ نوشته شده در  چهارشنبه یازدهم اسفند 1389ساعت 18:54  توسط پیرزن عجوزه  |